Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru mediul de afaceri, va participa și anul acesta cu tehnologii și soluții de ultimă oră la Solitech – forumul regional de soluții IT&C adresat clienților finali, companiilor și instituțiilor, ce va avea loc la Oradea pe data de 25 septembrie.

Indiferent că este vorba despre mediul de afaceri, despre instituții de învățământ, medicale sau de altă natură, despre instalații industriale și de infrastructură sau de profesioniști specializați într-o anumită activitate, gestionarea eficientă a documentelor, arhivarea sigură a informației și organizarea rapidă a activității reprezintă componentele de bază ale unui nivel de performanță superior.

Brother va prezenta beneficiile utilizării unor echipamente și soluții moderne din oferta sa actuală, alături de o serie de produse de imprimare și scanare mobilă. Dintre acestea se remarcă modelele bazate pe conceptul unic de imprimare eficientă TonerBenefit.

Gama de echipamente laser monocrom din această serie este unică la ora actuală pe piață prin tipul și eficiența cartușelor de toner utilizate. Ele au o capacitate de 2000 pagini și sunt disponibile prin intermediul RO et CO International la prețul recomandat de 99 Lei. Astfel, sunt consumabilele originale cu cel mai bun preț de pe piață.

Totodată, Brother va prezenta cel mai nou produs din portofoliu – imprimanta de etichete color Visual Creator 500W cu tehnologie Zink.

 

Imprimanta de etichete Brother VC-500W poate fi folosită atât cu PC-uri tradiționale sau cu sisteme Mac prin conexiune USB, cât și cu tablete sau smartphone-uri prin interfață WiFi.

Pentru o realizare ușoară a etichetelor sunt disponibile aplicațiile Brother P-touch Editor pentru PC și Colour Label Editor pentru dispozitive mobile.

author avatar
Catalin Visan
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version