Actori, regizori, producători și alte personalități ale lumii filmului românesc vor sosi luni seară, la Gala Premiilor Gopo – ediția a X-a -, în mașinile Duster connected by Orange, seria limitată a celui mai apreciat model Dacia, lansată în toamna anului trecut.

brunch Dacia 2016_1

În calitate de partener principal al evenimentului, Dacia a creat pentru această ediție aniversară o aplicație interactivă pe pagina de Facebook Dacia România.

Utilizatorii care vor accesa site-ul dedicat http://campanii.dacia.ro, vor fi surprinși să primească «Premiul special pentru susținerea valorilor românești», acesta fiind înmânat chiar de către prezentatorul Galei Gopo 2016, actorul Alexandru Bogdan.

În clipul de campanie participă și alți doi actori nominalizați la premiile din acest an si favoriți pentru categoriile «Cel mai bun actor într-un rol principal», «Cel mai bun actor într-un rol secundar» și «Cea mai buna actriță într-un rol secundar».

Fără a dezvălui identitatea lor, utilizatorii sunt invitați să îi descopere folosind aplicația dedicată parteneriatului Dacia cu Gala Premiilor Gopo.

brunch Dacia 2016_3

În avanpremiera galei din această seară, Dacia a invitat sâmbătă, 26 martie, nominalizații și pe prezentatorul Galei, la un brunch la Hotelul Intercontinental (foto).

”Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice și de lungă durată ale Dacia, prin care compania susține valorile românești”, precizează reprezentanții companiei.

brunch Dacia 2016_2

Evenimentul, la care sunt așteptați în jur de 1.000 de invitați, va avea loc în această seară, la Sala Mare a Teatrului Național din București.

Detalii, la www.premiilegopo.ro.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version