Peste 20 de persoane care au suferit răni groaznice în urma tragediei din Club Colectiv mai sunt internate în diferite spitale din Bucureşti.

alex_serban_nightwish_41711000

Două dintre aceste persoane sunt fraţii Alex şi Nicole Şerban, internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu. Iar cei doi au avut parte, joi după-amiaza, de o surpriză uriaşă.

Alex şi Nicole Şerban, a căror poveste a impresionat o ţară întreagă, au fost vizitaţi în spital de membrii celebrei trupe Nightwish. Membrii trupei finlandeze au venit la Bucureşti pentru a susţine un concert joi seara, iar înainte de eveniment au ţinut să se implice cum pot mai bine în această tragedie.

Nightwish au venit la Bucureşti pentru a-şi prezenta, la Romexpo, materialul “Endless Forms Most Beautiful”. În absenţa vocalistei Tarja Turunen, care a decis să încerce o carieră solo, cei de la Nightwish au venit la Bucureşti în formula Tuomas Holopainen, Emppu Vuorinen, Jukka Nevalainen, Marco Hietala, Troy Donockley, Floor Jansen.

Nightwish îşi continuă turneul până aproape de Crăciun, finlandezii având pe listă, după Bucureşti, oraşe precum Budapesta, Leipzig, Berlin sau Luxemburg.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version