Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Eagles of Death Metal și-a anulat concertele din Germania, după atentatele din Paris

Trupa rock americană Eagles of Death Metal, care concerta în sala Bataclan din Paris când a avut loc atentatul terorist şi luarea de ostateci dintre spectatori, şi-a anulat reprezentaţiile din Germania.

Eagles of Death Metal afis
Afiş Eagles of Death Metal

Organizatorul german al spectacolelor a anunţat anularea concertelor programate la Koln (marți), München (joi) și în orașul port Bremen (22 noiembrie)- Acestea nu vor fi reprogramate, a declarat pentru DPA Marek Lieberberg.

Unii membri ai echipei tehnice care însoţeşte trupa în turneu sunt încă dați dispăruți. “Există teama că ar putea fi, din păcate, victime ale acestor atacuri josnice”, de declarat Lieberberg.

Acesta a opinat că este posibil ca teroriștii să fi ales concertul din Paris al Eagles of Death Metal pentru că trupa a cântat recent în Israel, în pofida apelurilor de a boicota statul evreu.

În urma celor 6 atacuri armate ce au avut loc în urmă cu 3 zile în mai multe locuri din Paris au murit 129 de oameni, cei mai mulţi fiind din publicul de la concertul Eagles of Death Metal.

Acest lucru a determinat anularea spectacolelor programate la Paris de către trupele britanice Motorhead și Years & Years, cea irlandeză de rock U2 și grupul american de rock Foo Fighters.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv