ELKO România a semnat un acord de distribuţie cu Vestel, grup format din 24 de companii care activează în domeniul producției, dezvoltării de software, tehnologiei, marketingului și distribuției în domeniul electronicelor de larg consum, aparate de uz casnic, tehnologii mobile, iluminat cu LED și industria apărării.

 

Echipamentele Vestel vin în completarea unui portofoliu complex de produse și soluții al ELKO Romania. Oferta de distribuţie cuprinde soluţii de digital signage, display-uri profesionale, hotel TV-uri, ecrane interactive pentru săli de conferinţe şi mediu educaţional şi sisteme LED de iluminare.

Unul dintre cele mai reprezentative produse ale companiei este display-ul Vestel VW55X701. Cu o diagonală de 55” şi o grosime de doar 1,8 mm, ecranul dedicat videowall-urilor este unul dintre cele subţiri de pe piaţă, permiţând integratorilor să îl monteze foarte aproape de perete.

Rezoluţia ecranului este Full-HD, panel-ul folosit fiind unul de 10 biţi. Astfel, produsul are un gamut extins, fiind capabil să afişeze 1.024 de nuanţe de culoare, sau 1 miliard de combinaţii de culori.

VW55X701 poate fi montat atât landscape, cât şi portret şi se bazează pe tehnologia Pixel Shifting pentru a permite posibilitatea de a afişa imagini statice fără a compromite panelul. Durata medie de viaţă este de 50.000 de ore.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version