Membrii comunităţii de fotografi de concert “#find_us” anunţă lansarea unei noi expoziţii cu fotografii ale membrilor trupei “Goodbye to Gravity”.

Incediu-Colectiv-Bucuresti-Melodia-trupei-Goodbye-to-Gravity-a-prevestit-dezastrul

Vernisajul expoziţiei va avea loc marţi seară, de la ora 19.00, la Casa Filipescu-Cesianu, locaţie aflată pe Calea Victoriei, la numărul 151.

Este al doilea proiect de acest gen, după cel de la ArCuB Gabroveni, iar fanii trupei implicate în tragedia din 30 octombrie, din Club Colectiv, pot admira 50 de fotografii cu solistul Andrei Găluţ şi cu foştii săi colegi de trupă care şi-au pierdut viaţa în teribilul incendiu.

Trupa “Goodbye to Gravity” a fost înfiinţată în 2011 şi a fost alcătuită din Andrei Găluţ, Alex Pascu, Bogdan Enache, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.

Au apucat să lanseze două albume înainte să fie implicaţi în tragedia de la Club Colectiv. Patru membrii ai trupei şi-au pierdut viaţa în teribilul incendiu. Doar solistul Andrei Găluţ a scăpat cu viaţă, dar şi el trece prin momente extrem de dificile.

Cu arsuri grave pe corp, Găluţ a intrat în depresie din momentul în care a aflat că foştii săi colegi, dar şi iubita sa, au pierit în incendiul amintit.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version