La Palatul Parlamentului – Sala Unirii va avea loc în 26 și 27 aprilie FashionTV Spring Festival, eveniment internațional ce promovează moda, arta, cultura și turismul din România. Evenimentul va fi transmis în 196 de țări.

Prima zi va debuta la ora 19.30 și va fi un omagiu adus Centenarului Marii Uniri, prin prezentarea expoziției „Un secol de costum in România”, din colecția prof. dr. Adina Nanu și a evenimentului “100 de ani de modă si artă populară românească” –  prezentări de modă ale studenților de la Universitatea Națională de Arte din Bucuresți, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, prezentări de modă ale designerilor invitați din Grecia, Italia, Franța, Anglia, prezentare de modă Clara Rotescu.

Cea de-a doua zi a festivalului, 27 aprilie – International Fashion Day – transformă România in capitala modei internaționale pentru o zi. Personalități din domeniile modei și ale ospitalității vor fi recunoscute public in cadrul Galei FTV Fashion Awards. Premiile vor fi înmânate de către Michel Adam, președintele și fondatorul Fashiontv International, iar prezentarea de modă Cătălin Botezatu va încheia seara cu un super show.

Fashion Spring Festival este organizat de către Fashiontv România, reprezentatul oficial Fashiontv International,  în parteneriat cu European Fashion Council.

Fashiontv International este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 19 ani in domeniu, prezent pe 5 continente, in 196 de țări.

Prof. dr. Adina Nanu predă de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Națională de Arte si Universitatea Natională de Artă Teatrală si Cinematografică din Bucuresti.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version