Reprezentanţii Huawei anunţă că pe 26 noiembrie vor lansa Huawei Mate 8, smartphone despre care spun că va fi cel mai puternic telefon din lume.

AndroidPIT-Huawei-Kirin-950-AnTuTu-benchmark-w782

Profitând de lansarea puternicului procesor Kirin 950 SoC, care este de două ori mai puternic decât precedentul Kirin 950, Huawei îşi va permite un display 1080p de 6 inch, 4GB de RAM şi 64GB spaţiu de stocare, camerele fiind de 16MP şi 8MP. Totuşi, există zvonuri că posesorii vor avea posibilitatea de a face selfie-uri de 8MP, iar camera frontală ar putea merge până la 20 MP. Nu în ultimul rând, smartphone-ul va avea abilitatea de upgradare a memoriei externe de până la 128 GB.

De asemenea, Mate 8 este primul smartphone produs de Huawei care va beneficia de aşa-numita Atingere 3D. Aceasta va permite posesorilor să aleagă obţiuni diferite doar prin atingerea fermă sau gentilă a ecranului.

3D Touch este folosită pe rivalul lui Mate 8, iPhone 6S, dar va fi folosită şi pe Samsung Galaxy S7.

Smartphone-ul de la Huawei urmează să fie lansat în mod oficial pe 26 noiembrie şi va apărea în mai multe variante, preţul recomandat la bază variind între 519 şi 613 dolari.

Mai multe detalii despre noul smartphone de la Huawei găsiţi AICI.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version