Actorul britanic Hugh Grant a devenit pentru a patra oară tată.

Suedeza Anna Eberstein, actuala parteneră de viaţă a lui Hugh Grant, i-a dăruit actorului de 55 de ani o fetiţă. Este al doilea copil al cuplului.

În ultimii ani, Hugh Grant şi-a împărţit viaţa între două femei cu care are câte doi copii. Este vorba despre Eberstein, producător de televiziune, şi de Tinglan Hong, o recepţioneră la un restaurant asiatic din Londra.

În cele din urmă, Grant a decis să-şi continue viaţa alături de Eberstein, cei doi mutându-se într-un castel suedez pentru care actorul a plătit peste 800.000 de euro.

Cunoscut din pelicule precum “Patru nunţi şi-o înmormântare”, “Notting Hill” sau “Bridget Jone’s Diary”, Grant s-a iubit de-a lungul timpului şi cu vedete renumite precum Elizabeth Hurley, Sandra Bullock sau Drew Barrymore.

Însă pasiunea sa pentru femei nu la fel de cunoscute ca el a făcut ca Hugh Grant să aibă câte doi copii cu Tinglan Hong (Tabitha şi Felix) şi cu Anna Eberstein (John Mungo şi fetiţa născută de curând şi al cărei nume nu a fost dat încă publicităţii).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version