Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

Înscrieri pentru un nou modul al Școlii de Vară la Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani să descopere „Animalele ocrotite”, un nou modul al Şcolii de Vară de la Antipa, care va debuta pe 15 iulie, în Sala Atelier de la etajul Muzeului.

Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, între orele 10:15 și 12:15 și vor fi susținute de către dr. Alexandru Iftime, specialist al muzeului. 

Iată precizările organizatorilor cursurilor:

Auzim adesea despre specii periclitate, specii protejate, despre necesitatea de a ocroti aceste specii și despre dificultățile întâmpinate de cei angajati în apărarea viețuitoarelor. Peste tot pe planeta noastră și, bineînțeles și la noi în țară, problema protecției naturii este de primă importanță. 

Copiii vor afla de la coordonatorul cursului că prezența multora dintre speciile de animale într-o anumită zonă poate fi considerată un barometru al sănătății ecosistemelor, deoarece acolo natura este încă „sănătoasă”, nu a fost afectată de activitățile omului.

Tinerii cursanți vor afla de ce unele specii ajung să aibă nevoie de ocrotire, care sunt cauzele care împing animalele în situația de a fi periclitate și de a avea nevoie de protecție.

În cadrul lecțiilor interactive, iar mai apoi prin jocuri, ei vor face cunoștință cu speciile ocrotite din fauna României, de la croitorul de fag sau fluturele de foc la asprete, pelicanul comun, țestoasa de baltă sau râsul.

Copiii vor afla în ce constă ocrotirea de care au nevoie aceste animale și ce putem face fiecare dintre noi pentru a le oferi această protecție. Dacă iubim animalele, să încercăm să le și apărăm: acum au nevoie de aceasta mai mult ca oricând! 

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv