Cea mai nominalizată actriță din istoria Hollywoodului –  29 de nominalizări la Globurile de Aur și 19 la Oscar -, Meryl Streep va primi în ianuarie 2017, la Globurile de Aur, premiul pentru întreaga activitate Cecil B DeMille.

Meryl-Streep

“Simplu spus, ea este o deschizătoare de drumuri, netezind calea pentru prezența femeilor în televiziune, film și teatru. Pentru că a distrus barierele de gen și vârstă, totul cu finețe și grație, HEPA îi acordă cu emoție acest premiu”, a declarat Lorenzo Soria, președintele Asociației presei străine de la Hollywood (HEPA), care decernează aceste premii.

Meryl Streep a fost distinsă până acum cu opt Globuri de Aur și trei Oscaruri, pentru filme precum “Kramer vs Kramer”, “Sophie’s Choice” și “The Iron Lady”. Ultimul film al actriței este “Florence Foster Jenkins”.

Kramer vs Kramer - Oscar
Kramer vs Kramer Oscar

În acest an premiul pentru întreaga activitate a fost câștigat de Denzel Washington, iar printre foștii laureați se află Jodie Foster, George Clooney, Woody Allen, Morgan Freeman și Robert De Niro.

Globurile de Aur sunt cele mai importante premii de film de la Hollywood după Oscaruri. Nominalizările pentru cea de a 74-a ediție vor fi anunțate la 12 decembrie anul acesta iar ceremonia de decernare va avea loc la 8 ianuarie 2017.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version