Pastrama fragedă de oaie și mustul dulce vor fi vedetele culinare ale toamnei ce vă aşteaptă începând de joi, 20 septembrie, până duminică în Parcul Național din Capitală.

“Berbecuţi la proţap, tone de pastramă coaptă în jar, pusă pe grătar sau la tigaie dar şi fete mândre şi frumoase îmbrăcate în straie populare care vor zdrobi cu picioarele strugurii proaspeţi şi aromaţi vă aşteaptă la o  Sărbătoare de Gusturi și Arome”, arată organizatorii, într-un comunicat remis redacției. 

A fost amenajată deja o mustărie în aer liber, de unde trecătorii vor putea sorbi cel mai delicios şi proaspăt must, făcut din prima recoltă de struguri de anul acesta.

De asemenea, pe vizitatori îi aşteaptă legume şi fructe aduse direct din grădinile celor mai pricepuţi agricultori.

Vor fi și spectacole culinare în aer liber, cu grătare, mici 
şi pastramă, dar și tradiţionale sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele 
maramureşene și pâine coaptă în cuptor.

Iar pentru ca festinul culinar să fie complet, comercianţii vă mai oferă şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături, toate, de cea mai bună calitate.

Meşterii populari au venit şi ei la festival, cu cele mai frumoase 
cadouri si exponate lucrate manual.

Pentru cei mici, este amenajat şi un parc de distracţii. Cei mari vor avea parte de muzică pentru toate gusturile: etno, dance, folclor autohton și tarafuri, care vor anima petrecerea.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version