Mark Zuckerberg, şeful Facebook, a anunţat, vineri, că îşi doreşte ca, până în 2030, 60% din populaţia Planetei să aibă cont de Facebook.

zuck

În aceste condiţii, dacă ne luăm după cifrele publicate de autorităţile în domeniu, ar însemna ca în 2030 să existe cel puţin 5 miliarde de utilizatori de Facebook. În condiţiile în care cei de la Naţiunile Unite au anunţat că, în 2030, populaţia Planetei va ajunge undeva la 8,5 miliarde de oameni.

Totuşi, misiunea lui Zuckerberg este una extrem de dificilă. Mai întâi, trebuie rezolvată problema populaţiei din regiunile sărace care nu are acces la internet. În acest sens, şeful Facebook a anunţat că a demarat discuţii cu guverne şi companii pentru asigurarea accesului la internet şi în regiunile sărace.

O altă problemă o reprezintă reticenţa oamenilor la acest site de socializare. India şi Egipt sunt doar două dintre ţările care au interzis această facilitate “din motive de siguranţă”.

În acest moment există aproximativ 1,69 miliarde utilizatori de Facebook, astfel că până în 2030 compania ar trebui să-şi tripleze numărul de utilizatori pentru ca Zuckerberg să fie satisfăcut.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version