Ca în fiecare an, Capitala va fi împânzită şi acum de sute de kilometri de luminiţe care vor încânta privirile trecătorilor şi vor introduce oraşul în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

sursa foto photoblog.nicubunu.ro
sursa foto photoblog.nicubunu.ro

În ultimii ani, data în care au fost pornite luminiţele a variat, în funcţie de situaţia economică a Primăriei Capitalei.

Anul acesta, însă, se va respecta data devenită tradiţională, astfel că luminiţele vor fi inaugurate începând cu 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. De altfel, luminiţele instalate deja în nordul Capitalei au fost probate zilele trecute.

Luminiţele vor fi inaugurate de Ştefănel Marin, primarul interimar al Capitalei, în timpul unei ceremonii care va avea loc în mijlocul Târgului de Crăciun de la Piaţa Universităţii.

Doar Târgul de Crăciun va fi împodobit, în total, cu peste 50.000 de beculeţe, 20.000 urmând a fi instalate numai pe bradul de Crăciun înalt de 15 metri.

De altfel, trebuie precizat că Târgul de Crăciun va fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, iar mai multe detalii despre ce înseamnă Bucharest Christmas Market puteţi găsi AICI.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version