Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns să fie internat la Spitalul Elias, din București, după un incident ciudat petrecut miercuri dimineața.

naidin

Naidin locuiește cu chirie într-o vilă, iar casa a fost luată cu asalt, miercuri dimineața, de mascații care căutau o cultură de canabis. În cele din urmă, oamenii legii au găsit ce căutau și l-au reținut pe proprietarul casei în care locuiește Naidin.

Totuși, artistul a spus că mascați i-au spart ușa de la apartament, moment în care bărbatul a crezut că este călcat de hoți și s-a aruncat de la etaj, suferind mai multe fracturi.

Le-a transmis polițiștilor, de pe patul de spital, că sunt incompetenți, că au greșit adresa, că i-au spart ușa după ce îl prinseseră pe suspect și că acțiunile lor l-au pus în situația de a-și anula mai multe concerte și de a înregistra pierderi de zeci de mii de euro.

După mai bine de două zile de la incident, reprezentanții Poliției au venit cu lămuriri, respectiv cu punctul lor de vedere asupra a ceea ce s-a întâmplat miercuri dimineața:

“Suspectul principal a fost imobilizat undeva în zona garajului, iar o altă persoană, necunoscută nouă pâna la acel moement a apărut la una dintre ferestre. Atunci a fost văzut de un polițist anti-drog. I-am spus că nu avem treabă cu el, să înceteze orice fel de activitate, iar el s-a dus pe altă parte a clădirii și a sărit de la etaj, producandu-și multiple răni. În momentul în care a sărit de la etajul 1, niciun polițist sau jandarm nu a accesat etajul. Ulterior, după ce a fost preluată persoana respectivă de către ambulanță s-a accesat și zona în care locuia acesta, deoarece este proprietatea suspectului și am avut mandat de percheziție să pătrundem în toate incăperile”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version