Răsturnarea de situaţie în cazul morţii artistului cunoscut drept Prince.

060712-music-evolution-Prince

Vedeta americană de 57 de ani a fost găsită fără suflare, joi, în studioul său personal din Minnesota. Iniţial s-a spus că Prince ar fi murit din cauza complicaţiilor date de o gripă rebelă.

De altfel, se spunea că artistul a avut mari probleme săptămâna trecută, când avionul său personal a fost obligat să aterizeze de urgenţă în Illinois pentru că lui Prince i s-a făcut rău tocmai din cauza gripei respective.

Însă anchetatorii care investighează moartea artistului au descoperit noi detalii care arată că, de fapt, Prince avea probleme din cauza dependenţei de droguri.

Incidentul de săptămâna trecută a fost pus, tocmai, pe seama dependenţei de droguri. Au apărut martori care susţin că medicii din Illinois au descoperit problemele pe care Prince le avea cu drogurile şi i-au recomandat o internare de cel puţin 24 de ore, pentru a rămâne sub control.

Artistul a solicitat să i se rezerve un salon privat, iar în momentul în care a fost refuzat, a decis să se externeze. La o zi după incidentul respectiv, Prince a susţinut un ultim concert în Atlanta.

Şi-a anulat recitalurile pe care le mai avea de susţinut, iar joi a fost descoperit fără suflare. Se aşteaptă rezultatul necropsiei şi toate documentele rezultate de pe urma internării de săptămâna trecută, însă în acest moment anchetatorii merg pe varianta că Prince a murit din cauza unei supradoze de droguri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version