Companiile și specialiștii din domeniul dezvoltării online, mobile, software, gaming, precum și advertising sau marketing au acum o platformă de recrutare exclusiv în domeniu: Digitaljob.ro.

computer, calculator, schengen, taxe, call-center

În prezent anunțurile sunt gratuite, însă din primul trimestru al anului 2016 platforma va percepe un fee din partea companiilor pentru fiecare job plasat, potrivit site-ului ANIS – Asociaţia patronală a industriei software şi servicii (anis.ro).

Agenția interactivă 2Fresh a investit 30.000 de euro în această platformă de recrutare de nişă, dedicată exclusiv industriei digitale şi IT din România.

Până acum au apelat aproape 120 de companii la serviciile platformei, pentru găsirea candidaților compatibili cu cerințele acestora. Majoritatea clienţilor sunt din domeniul dezvoltării software și de aplicații sau jocuri, agenții de publicitate și interactive, de recrutare, precum și mai multe startup-uri din industrie.

Numărul anunțurilor publicate până în prezent sunt în număr 200, generând un total de 900 de aplicanți. În acest moment, pe Digitaljob.ro sunt active peste 100 de anunțuri iar cele mai multe dintre acestea, peste 59%, sunt pentru programatori, urmate de designeri, cu 30% din total, marketeri – 7% și management – aproximativ 4%.

În următoarele 6 luni, reprezentanții platformei urmăresc atragerea mai multor angajatori și creșterea numărului de locuri de muncă active cu până la 150%.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version