Andrei Găluţ, solistul trupei “Goodbye to Gravity”, rănit grav în tragedia din Club Colectiv, se află printre persoanele transferate în Olanda.

goodbye-to-gravity-galut-bestfest-2012-4
Sursă foto: iconcert.ro

Nouă dintre răniţii din Club Colectiv au fost transportaţi, sâmbătă dimineaţa, în Olanda, pentru a fi trataţi de specialiştii batavi, dar doi dintre aceştia nu au făcut faţă călătoriei cu avionul şi au murit chiar în momentul în care au ajuns în Olanda.

În schimb, aradon.ro susţine că Andrei Găluţ a ajuns la Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, spital specializat în tratarea pacienţilor cu arsuri. Mai mult, Andrei a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale, iar specialiştii olandezi sunt încrezători că acesta îşi va reveni.

Iubita lui Andrei, Mădălina, rănită şi ea grav în Olanda, ar fi trebuit să facă, de asemenea, deplasarea la Beverwijk, dar situaţia ei s-a înrăutăţit, iar medicii de la Bucureşti au decis că nu pot risca un asemenea transfer.

Mădălina se află internată la spitalul Floreasca şi a fost supusă, deja, la mai multe operaţii de transplant de piele.

Din păcate, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din Club Colectiv a ajuns la 39. Printre ultimele victime se numără Daniel Ciobanu, cameramanul pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro, şi Florin Cristian Popescu, bodyguardul clubului Colectiv. Acesta din urmă a încetat din viaţă înainte de a ajunge la spitalul din Rotterdam.

Iar situaţia poate deveni cu adevărat dramatică dacă ne gândim că mulţi dintre răniţii uşor au revenit în spitale acuzând, de această dată, probleme pulmonare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version