Membrele trupei iELE, prima trupă feminină de improvizaţie din România, anunţă punerea în scenă a unui spectacol caritabil în memoria lui Vlad Ţelea, chitaristul “Goodbye To Gravity” care şi-a pierdut viaţa în tragedia din Club Colectiv.

sursa foto romaniatv.net
sursa foto romaniatv.net

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, în Copper’S Pub, de la ora 19.00, iar toate încasările şi donaţiile vor fi înmânate familiei lui Vlad Ţelea.

S-a luat această decizie pentru a o ajuta în special pe Carina, fetiţa de numai doi ani şi 10 luni a lui Vlad.

Preţul unui bilet este 30 de lei sau de 15 lei pentru elevi şi studenţi, iar la faţa locului se pot face şi alte donaţii. De asemenea, cei care nu pot ajunge la spectacol au la dispoziţie contul RO41INGB0000999900156537, ING Bucureşti-MONICA TELEA pentru a face donaţii şi a o sprijini pe Carina.

Julianna Naghy, Camelia Pintilie, Victoria Răileanu, Adriana Bordeianu şi Delia Riciu sunt considerate printre cele mai bune ariste de improvizaţie din România.

Aceasta nu este singura acţiune caritabilă dedicată tragediei din Club Colectiv. 58 de tineri artişti plastici din întreaga ţară au donat mai multe lucrări ce urmează să fie licitate online începând cu miercuri, 25 noiembrie, ora 21.00. Licitaţia are loc la http://zimanauctions.com/colectiv-benefit-auction, iar toate încasările vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

Vă reamintim că 60 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia din 30 octombrie, iar alte câteva zeci de persoane sunt în continuare internate în diferite spitale din Bucureşti şi din străinătate.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version