A venit tocmai din Canada, unde e stabilit de ani buni, pentru a căuta gloria de altă dată, dar se pare că românii s-au săturat de colindele lui Ştefan Hruşcă.

sursa foto ERA Shopping Center Oradea
sursa foto ERA Shopping Center Oradea

Astfel, apropiaţii artistului susţin că Ştefan Hruşcă şi-a anulat deja trei concerte din cauza numărului foarte mic de bilete vândute.

Au fost anulate concertele de la Turda şi Câmpia Turzii, pentru care un bilet costa 50 de lei. De altfel, turdanews.ro anunţă că cele două concerte au fost anulate cu doar câteva ore înainte să înceapă, iar cei care totuşi şi-au cumpărat bilete vor primi banii înapoi.

Pe de altă parte, trebuie precizat că Hruşcă şi-a anulat şi un concert pe care trebuia să-l susţină pe 24 decembrie, la Botoşani. Motivul este cât se poate de simplu. Românii au alte ocupaţii în seara de Ajun şi nu ţin neapărat să dea timpul petrecut în familie pe un concert, chiar şi al lui Hruşcă.

În schimb, artistul continuă să aibă un succes nemăsurat printre românii din străinătate, pentru că le mai aduce aminte acestora de casă. Hruşcă a umplut până la refuz săli de concerte din Madrid, Barcelona, Roma, Dublin, Torino, Londra şi Bruxelles, înainte să ajungă în România.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version