De joi până duminică, Parcul Obor găzduiește o nouă ediție a Târgului Anticarilor, târg organizat de Primăria Sector 2 prin intermediul Centrului Cultural Mihai Eminescu.

Târgul va fi deschis în fiecare zi de joi până duminică, iar la el sunt așteptați să participe peste 70 de expozanți din București și nu numai.

“Timp de patru zile, peste 70 de participanţi din Capitală şi din ţară îşi vor expune spre vânzare colecţiile valoroase de antichităţi şi vor realiza schimburi de obiecte de artă care stau mărturie vremurilor apuse. Tablouri, piese de mobilier, veselă, bijuterii, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt numai câteva dintre miile de produse ce vor încânta şi vor atrage privitorii spre corturile încărcate de marfă, amplasate în Parcul Obor”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Sector 2.

Pe perioada târgului vor avea loc concerte de muzică de fanfară și momente artistice cu personaje din perioada interbelică, iar cei mici sunt invitați vineri și sâmbătă la mai multe sesiuni de face painting.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version