Conducerea Primăriei Capitalei, în frunte cu edilul Gabriela Firea, a decis ca anul acesta Târgul de Crăciun din Bucureşti să fie mutat din Piaţa Universităţii în Piaţa Constituţiei.

 

bcm

Decizia a fost luată după ce Firea a participat la o întâlnire cu proprietarii mai multor baruri şi restaurante din Centrul Vechi al Capitalei.

Discuţiile s-au axat pe posibilitatea ca afaceriştii să colaboreze cu Primăria Capitalei pentru organizarea mai multor evenimente specifice în luna decembrie.

În plus, urmează ca părţile implicate, inclusiv Luxten, să pună mână de la mână pentru ca centrul Capitalei, şi în special Centrul Vechi, să fie împodobit şi mai mult pentru ca bucureştenii să simtă spiritul sărbătorilor.

“Sunt convinsă că mulţi dintre bucureşteni deja se pregătesc pentru sărbători, însă am convingerea că împreună putem să schimbăm şi mai mult aspectul Centrului istoric şi aspectul oraşului în general. În luna decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vom organiza o serie de evenimente în Capitală: în premieră Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piaţa Constituţiei, iar ca noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare şi Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie să lucrăm împreună, să fim parteneri, în aşa fel încât să împodobim tot Centrul vechi într-un mod deosebit, să creăm şi aici atmosfera de sărbătoare, dar şi în celelalte zone incluse în contractul pe care îl avem cu Luxten”, a declarat Gabriela Firea.

Afaceriştii care au participat la întâlnirea cu Firea s-au declarat încântaţi de iniţiativă, mai ales că asta ar însemna, automat, şi un număr crescut de clienţi pentru afacerile lor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version