La Palatul Parlamentului – Sala Unirii începe vineri, la ora 10.00, Târgul Național Imobiliar (TNI).

 

Expoziția are loc până duminică, 30 septembrie și reunește reprezentanții a 130 de companii ce au pregătit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuințe și case de vacanță din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, dar și din SPANIA.

Prețul minim pentru o locuință în cadrul târgului este de 28.000 EURO pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, ce are suprafața de 46mp, iar prețul maxim este de 2,5 milioane EURO pentru o vilă de lux, dotată cu piscină și SPA, ce este situată în zona stațiunii Marbella din Spania.

Dacă ne referim la București, prețurile pentru locuințele noi pornesc de la 29.500 EURO+TVA 5% pentru o garsonieră de 30mp din zona Theodor Pallady, în ansamblul Palladium Residence și ajung până la 505.530 EURO+ TVA pentru un penthouse cu 5 camere ce are o suprafață de 203mp și o terasă de 97mp  situat în zona Floreasca,  în ansamblul Laguna Residence.

Portofoliul ediției târgului imobiliar este extrem de variat, cuprinzând oferte pentru toate bugetele: locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, construcții în stil canadian, apartamente lângă campusuri universitare, locuințe medium și de lux în zona centrală și de nord a capitalei, apartamente de tip boutique, penthouse-uri, case de vacanță la munte și la mare, oportunități de investiții în București și în provincie.

Evenimentul este dedicat atât persoanelor interesate să achiziționeze o proprietate la cheie, cât și acelora ce au deja un teren și doresc să contracteze un constructor cu experiență, capabil să le realizeze casa mult dorită. Spre exemplu, o casă cu suprafața de 80mp construită de Rollux Construct la comandă, pe terenul clientului are prețul de 28.800 EURO la cheie, dacă este realizată pe stil canadian (pe structură de lemn), iar același model de casă costă 38.000 EURO la cheie, dacă se realizează din cărămidă.

În plus, TNI vine în întâmpinarea clienților cu soluții de finanțare, servicii de arhitectură, design interior, home staging, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme fotovoltaice rezidențiale și soluții simple pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă.

“Printre cele mai SURPRINZĂTOARE premii oferite în cadrul Târgului Național Imobiliar din 28-30 septembrie se numără: un weekend la Brașov ce include o plimbare deasupra orașului cu un elicopter privat, oferit de Maurer Imobiliare și un apartament de 62.000 EURO ce poate fi câștigat la un concurs organizat de Cartierul Solar!”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version