Conducerea Teatrului Nottara şi familia lui George Alexandru dezmint ştirea şi zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspecta în cazul marelui actor.

george constantin

“Discreţia familiei şi respectul teatrului pentru dorinţa lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferinţa sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei de cultură.

Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru le mulţumesc tuturor celor care au vorbit în termeni decenţi şi oneşti “despre tragedia comună prin care trecem, pierzând încă un nume de prim rang al culturii române” şi refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristeţe într-o ştire de senzaţie.

Conducerea Teatrului Nottara insistă că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecţiune: “Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism şi devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar şi marii actori se sting. Adesea, prea devreme şi de neînţeles”.

Prin urmare, Teatrul Nottara şi familia actorului George Alexandru îi roagă “pe toţi amatorii de senzaţii tari să se abţină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea aceasta, se mai şi moare. Tragic, NU suspect”.

Actorului George Alexandru, care a murit vineri, după ce s-a luptat cu o gravă afecţiune, va fi înmormântat luni, 4 ianuarie, în Cimitirul Ghencea 3 Militari din Bucureşti.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version