Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Orban l-a numit pe Berbeceanu prefect la Capitală în locul Cojanu, care a devenit inspector guvernamental la SGG /

Breaking News:
 

Trei destinații romantice perfecte pentru un city break de Valentine’s Day

Un city break romantic ar putea fi cadoul perfect de Valentine’s Day.

Echipa FlixBus îți recomandă trei orașe romantice, pe care trebuie să le explorezi neapărat în doi. Sunt câteva orașe pline de romantism, dar care păstrează o atmosferă trendy. În plus, orașele recomandate sunt aproape de noi, iar costurile reduse de transport îți oferă ocazia să te bucuri de o Zi a Îndrăgostiților demnă de un cuplu regal: o cină într-un restaurant special, vizite la spa sau cadouri minunate pentru jumătatea ta.

Află care ar fi cea mai bună opțiune pentru un city break de Valentine’s Day și planifică rapid o evadare romantică!

Praga

Praga este considerată o mică bucată de paradis medieval de către romanticii din întreaga lume. Atmosfera romantică a orașului poate fi resimțită vizitând Castelul Praga şi atracţiile din apropiere. Seara, îți recomandăm o plimbare în zona Catedralei Sfântul Vitus și a grădinilor regale pentru a te bucura de luminile spectaculoase.

Pentru un weekend perfect nu uita să puneți în bagaj și costumul de baie. Dacă vrei să îmbini două activități distractive, o baie în bere, urmată de o sesiune de relaxare nu rata spa-urile cu bere din Praga!

Budapesta

Budapesta este cel mai bun loc din Europa în care să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților dacă dispui de un buget limitat, fiind una dintre cele mai accesibile destinații, dar și unul dintre cele mai romantice orașe.

O plimbare pe celebrul Bulevard Andrássy, deseori asemănat cu Champs-Élysées, ar putea fi o ocazie excelentă pentru a alege un dar de neuitat pentru jumătatea ta!

Apoi, încercați o degustare de vinuri într-o pivniță medievală din Castelul Buda, unde puteți alege din mai multe meniuri de vinuri din cele mai renumite regiuni din Ungaria.

Încheiați seara cu o plimbare romantică pe celebrul Pod cu Lanțuri, pentru a vă bucura de o priveliște de neuitat. O altă sugestie amuzantă ar putea fi o vizită la patinoarul din Parcul Central! Dragostea plutește în aer, nu-i așa?

Bratislava

Capitala Slovaciei este recunoscută pentru clădirile medievale, teatrele și spectacole de operă. Descoperă în cuplul magia acestui oraș, la braț, cu o plimbare prin centrul istoric.  Urcați apoi spre Castel pentru o priveliște spectaculoasă.

Luați prânzul într-unul din restaurantele cochete din zona Bisericii Sfântul Martin. O plimbare cu barca pe Dunăre este un alt mod minunat de a admira orașul. Turnul de observație și restaurantul UFO sunt un loc perfect pentru cuplurile care vor să se bucure de o seară romantică.

Cu o clădire barocă impresionantă, Filarmonica din oraș este o altă alegere excelentă pentru iubitorii de muzică și cei care vor să își surprindă partenera cu o experiență unică.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv