Conducerea Televiziunii Române a anunţat, marţi, că a obţinut dreptul de a transmite, în exclusivitate în România, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din vara anului viitor.

360_rio_olympics_0924

Anunţul vine la doar câteva zile după ce şefii instituţiei au fost urecheaţi pentru că nu au transmis în direct Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. La competiţia respectivă, echipa României a avut un parcurs senzaţional terminând turneul final pe locul al treilea.

Totuşi, şefii TVR atrag atenţia că licitaţia pentru Mondialul din Danemarca a avut loc în 2012, când în fruntea instituţiei era o altă conducere. De asemenea, şefii TVR susţin că, din cauza preţului foarte mare, nici televiziunile publice din Rusia, Germania, Cehia, Ungaria sau Olanda nu au putut transmite Campionatul Mondial în direct.

Pe de altă parte, şefii TVR susţin că au pus mâna inclusiv pe Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 şi 2018 şi speră să poată transmite măcar o parte din meciurile de Campionatul European de fotbal de anul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version