Elena Meteşan, angajata CEC Bank din Zlatna care a furat aproape două milioane de euro din banii clienţilor, a ajuns la un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

cec
sursa foto botosaninews.ro

Femeia îşi va petrece următorii trei ani după gratii în urma finalizării dosarului în care a fost găsită vinovată că timp de 11 ani şi-a însuşit o mare parte din banii depuşi de clienţi la bancă.

Conform procurorilor care au anchetat cazul, “timp de 11 ani, în perioada noiembrie 2005 — august 2016, inculpata Elena Meteşan, fiind angajată în cadrul CEC BANK—Agenţia Zlatna, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, şi-a însuşit mai multe sume de bani, constând în depuneri efectuate de către clienţi, cât şi în sume de bani remise de aceştia în vederea depunerii. Ea a produs un prejudiciu în valoare de peste 6,3 milioane de lei şi 273.744 de euro”.

Deşi iniţial se credea că femeia şi-a însuşit doar aproximativ 3,2 milioane de lei în perioada 2012-2016.

Acordul de recunoaştere a faptei a fost transmis magistraţilor de la Tribunalul Alba pentru ca judecătorii să stabilească dacă sunt sau nu sunt de acord cu această finalizate.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version