ANAF a reușit să vândă luni, după două încercări nereușite, vila din str. Av. Mircea Zorileanu nr. 80, sector 1, Bucureşti, în care a funcționat sediul firmei Crescent a lui Dan Voiculescu, imobil ce îi aparține în prezent fiicei acestuia, Camelia.

camelia-voiculescu
Camelia Voiculescu

Fiscul a obținut 4,55 milioane lei din vânzarea la licitație a vilei, pentru recuperarea unei mici părţi din prejudiciul de 60 de milioane de euro stabilit în dosarul ICA în care Voiculescu a fost condamnat în 8 august 2014 la 10 ani de închisoare, pentru spălare de bani.

La primele două licitații nu a fost depusă nicio ofertă dar astăzi, o persoană fizică a depus oferta într-un plic sigilat, potrivit anunţului Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Potrivit anunţului, câştigătorul va primi un teren în suprafaţă de 576 mp şi construcţiile situate pe acesta: locuinţă cu regim de înălţime D+P+E+M cu suprafaţă construită la sol de 193,7 mp şi garaj cu suprafaţă construită la sol de 17,66 mp.

Într-un alt dosar decât cel privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), Dan Voiculescu a fost condamnat anul acesta în 12 mai, de instanța de fond – Curtea de Apel București -, la 2 ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la șantaj.

În același dosar, Camelia Voiculescu a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru aceeași infracțiune.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version