Lumea sportului de la noi este lovită de un nou incident incredibil, după ce Ioan Păcurar, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de tenis din Cugir, a fost arestat preventiv miercuri seara, pentru 30 de zile.

Magistraţii de la Judecătoria Alba Iulia au admis solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care marţi seara îl reţinuseră pe Păcurar pentru 24 de ore.

Păcurar este acuzat că după unul dintre ultimele antrenamente şi-a violat una dintre eleve, o fată de numai 11 ani. Plângerea a fost depusă de tatăl fetei, după ce micuţa i-a povestit ce s-a întâmplat.

Iniţial, Păcurar a fost anchetat pentru corupere sexuală, dar ulterior procurorii au schimbat încadrarea din cauza ultimelor informaţii apărute.

Păcurar are 51 de ani şi nu este cunoscut cu antecedente penale, dar procurorii nu exclud posibilitatea ca şi alte micuţe să fi fost abuzate şi ameninţate să nu dezvăluie ce s-a întâmplat.

Din păcate, cazul lui Păcurar nu este singular. Ion Ţibru, antrenor de handbal la un club din Bucureşti, a fost condamnat definitiv în martie la 19 ani de închisoare pe motiv că şi-ar fi violat şapte jucătoare minore.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version