Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Arădean reţinut pentru trafic de ţigări

Poliţia Română anunţă că oamenii legii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Zerind, judeţul Arad, care a fost prins în trafic transportând ţigări netimbrate.

Cheap-Cigarettes

Bărbatul a fost oprit în trafic pe raza localităţii Gepiu, judeţul Bihor. Poliţiştii bihoreni au descoperit că arădeanul avea în autoutilitara sa aproape 270.000 de ţigarete nemarcate corespunzător sau pe care erau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile altui stat.

Oamenii legii consideră că traficantul de ţigări a creat un prejudiciu de 134.000 de lei statului.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost indisponbilizată, iar traficantul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe numele său întocmindu-se un dosar penal.

Miercuri, bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ancheta continuă în acest dosar, bărbatul fiind suspectat că a comis mai multe activităţi infracţionale asemănătoare de-a lungul timpului.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv