Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

Attila Korodi (UDMR) regretă votul pe recursul compensatoriu: Legea trebuie abrogată

Attila Korodi, liderul deputaților UDMR susține că Legea recursului compensatoriu, în baza căreia au fost eliberați anticipat, în ultimii 2 ani, peste 20.000 de deținuți, mulți dintre ei violatori, criminali și tâlhari, trebuie abrogată și regretă că parlamentarii Uniunii au sprijinit coaliția PSD- ALDE să o adopte în Parlament.

 ”Dacă mă gândesc către trecut, da, nu a fost o decizie solid fundamentată și atunci trebuie să aducem corecturi, trebuie să fie corectată, printr-o înlocuire totală a procedurilor pe această speță”, a declarat Atilla Korodi, luni, la RFI.
 
El s-a suzat că ”a fost o decizie care, în analiza noastră de atunci, nu a semnalat foarte multe hibe pe care le are această lege”.
 
Liderul deputaților UDMR consideră că ”recursul compensatoriu în forma actuală trebuie abrogat, numai că dezbaterea care trebuie dusă la bun sfârșit este aceea că o simplă abrogare creează o lipsă de abordare juridică a problematicii totale”.
 
”Trebuie să vină din partea Ministerului Justiției sau a specialiștilor o strategie și un text de lege, care înlocuiește actualul act normativ și nu lasă un gol în procedurile juridice care privesc această speță”, a explicat el.
 
La fel a declarat, săptămâna trecută, ministru PNL al Justiției, Cătălin Predoiu:
 
87 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv