Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea anunță reținerea a doi tineri de 26 și, respectiv 27 de ani.

Cei doi sunt acuzați oficial de comiterea infracțiunii de tentativă de furt și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Însă cei doi au devenit celebri pentru că sunt hoții care au atacat-o pe Florina, soția jurnalistului Rareș Bogdan, și pe fiul acesteia.

În cursul zilei de miercuri, unul dintre atacatori a urcat în mașina soției lui Rareș Bogdan, pe o stradă din cartierul Pipera din Voluntari.

Intenția tânărului a fost de a o deposeda pe soția lui Rareș Bogdan de mai multe bunuri, dar femeia a reușit să se apere și să riposteze punând atacatorul pe fugă.

Atacatorul a urcat într-o mașină staționată în care era așteptat de colegul său de infracțiuni. Florina Bogdan a depus plângere la poliție, iar oamenii legii au reușit să-i captureze pe atacatori în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Anchetatorii au precizat că cei doi atacatori sunt din comuna Tunari, județul Ilfov, și că cel puțin unul dintre ei are antecedente penale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version