Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare încep audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Bărbat de 52 de ani, din București, reținut după ce a agresat sexual o fată de 9 ani

Polițiștii de la Secția 21 de Poliție din București anunță, miercuri dimineața, reținerea unui bărbat de 52 de ani.

Acesta este acuzat că a agresat sexual o fată de 9 ani în scara unui bloc din Cartierul Drumul Taberei. Incidentul s-a produs luni seara.

Din primele informații reiese că fata vroia să ajungă acasă în momentul în care atacatorul a înghesuit-o în scara blocului și a început să o atingă în zonele intime.

Profitând de un moment de neatenție al bărbatului, fata a fugit acasă unde i-a povestit totul mamei sale. Femeia a mers într-un suflet la poliție și a depus o plângere penală.

După o anchetă care a durat câteva ore, oamenii legii au stabilit cine este principalul suspect. Bărbatul a locuit până de curând în blocul în care stă și familia fetei și este cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

0 Shares