Procurorii DIICOT Dâmboviţa au decis reţinerea pentru 24 de ore a lui Ovidiu Mihai Bojor, acuzat de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în zilele de 18.01.2017, 16.02.2017 şi 25.02.2017, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Bojor Ovidiu Mihai a introdus în ţară prin punctele de trecere a frontierei Borş şi Petea, ţigări provenind din contrabandă, prin sustragere de la controlul vamal.

La data de 27.02.2017 inculpatul a fost depistat pe raza municipiului Ploieşti, în timp ce transporta ilegal 35.600 de ţigarete, disimulate în pneurile de rezervă ale autocamionului pe care îşi desfăşura activitatea ca şofer.

Bojor urmează să fie prezentat magistraţilor de la Tribunalul Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul, acuzat de contrabandă, a fost reţinut cu largul concurs al poliţiştilor de la IPJ Dâmboviţa, al celor de la Direcţia de Operaţiuni Special şi cu ajutorul ofiţerilor de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version