Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea anunţă trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului L. I.

Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de dare de mită şi de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Conform anchetatorilor, “în ziua de 21.01.2017, inculpatul a fost depistat pe raza judeţului Vrancea conducând un autoturism cu viteză peste limita legală, iar în urma testării alcooltest s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În timp ce se afla în sediul unităţii de poliţie unde fusese condus pentru cercetări, L.I. i-a oferit unui ofiţer de poliţie o sumă de bani pentru a nu i se întocmi acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţistul a refuzat propunerea conducătorului auto, a sesizat fapta la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, iar ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au prins în flagrant pe L.I. după ce a remis suma de 400 lei poliţistului din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Vrancea, în scopul menţionat”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version