Magistraţii de la Tribunalul Galaţi au decis, miercuri, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Alexandru Ştefan.

catuse

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, este acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi, respectiv că în noaptea de 20 spre 21 octombrie a incendiat doi oameni ai străzii.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, Alexandru Ştefan şi-a recunoscut faptele, a recunoscut că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a precizat că a recurs la acest gest extrem din cauza unui conflict avut cu una dintre cele două victime.

Sursa amintită precizează că bărbatul le-ar fi spus procurorilor că una dintre victima l-a acuzat că i-ar fi furat nişte haine dintr-un adăpost şi că a aprins adăpostul victimelor tocmai pentru ca persoana respectivă să nu îl mai acuze.

Victimele sunt doi bărbaţi în vârstă de 49 şi, respectiv, 59 de ani. Au suferit arsuri grave, iar una dintre victime a fost transportată de curând la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, pentru că are arsuri pe 65% din suprafaţa corpului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version