Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Bărbatul suspectat de uciderea vânzătoarei de ziare din Constanța, prins la Sibiu

Unicul suspect de uciderea cu 11 lovituri de cuțit a vânzătoarei de la chioșcul de ziare din Constanța a fost reținut sâmbătă seară la Sibiu, pe baza semnalmentelor furnizate de criminaliști.

catuse, perchezitii

“Suspectul reținut sâmbătă în jurul orei 22.00 se numește Filimon Nicolae, are 30 de ani și este de profesie zugrav. El a fost reținut în zona Gării CFR din Sibiu, unde sosise cu un tren și de unde planificase să plece mai departe cu un autocar, în Ungaria. Este singurul nostru suspect și nu mergem pe alte piste”, a declarat, pentru Agerpres, comisarul șef Adrian Rapotan, înlocuitorul șefului IJP Constanța.

Victima se numește Adriana Farcaș (33 ani), mama a două fetițe, de 4 și respectiv 6 ani, și se pare că a fost agresată de criminal pentru că a refuzat, în seara fatidică, să-i vândă produse pe datorie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv