Magistraţii de la Tribunalul Alba i-au condamnat la câte 18 ani de închisoare pe Gheorghe Adrian Fundăcescu şi Marius Adrian Groza.

sursa foto ziarulunirea.ro

Ambii inculpaţi au câte 20 de ani şi sunt din satul Biia, comuna Şona. Au fost găsiţi vinovaţi de uciderea, în ianuarie anul acesta, a unei femei de 55 de ani.

Victima locuia singură, iar în fatidica noapte din ianuarie i-a chemat pe cei doi tineri la ea pentru a consuma împreună băuturi alcoolice.

La un moment dat, băieţii au vrut să întreţină raporturi sexuale cu femeia de 55 de ani. Pentru că aceasta s-a opus şi a început să strige după ajutor, băieţii s-au inhibat şi nu au mai putut duce la final actul de viol.

În schimb, conform ziarulunirea.ro, au ucis-o pe femeie prin sugrumare şi au fugit cu mai multe bunuri încărcate în trei saci de rafie.

Inculpaţii au încasat câte 5 ani de închisoare pentru tentativă de viol, 16 ani de închisoare pentru omor şi un an de închisoare pentru furt calificat. Pedepsele au fost contopite şi s-a ajuns la condamnările de 18 ani.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Alba.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version