Afaceristul Cristi Borcea, fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, era aşteptat, joi, să se prezinte în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

sursa foto fanatik.ro
sursa foto fanatik.ro

Borcea urma să fie audiat într-un nou termen al dosarului în care afaceristul este acuzat că, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali, a mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu pentru ca această să-i achite pe oamenii de fotbal implicaţi în Dosarul Transferurilor.

Însă la termen s-au prezentat doar avocaţii săi care au precizat că Borcea a fost operat la inimă în urmă cu câteva zile, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Este a treia operaţie suferită de Borcea la inimă în ultimii patru ani, afaceristul fiind diagnosticat cu o malformaţie congenitală rară.

Borcea a ajuns la Spitalul Floreasca în urmă cu două săptămâni, fiind transferat de la Penitenciarul Poarta Albă din cauza unor probleme avute la un picior.

În prima instanţă, Borcea, Victor Becali, Ioan Becali şi judecătoarea Geanina Terceanu au fost condamnaţi la închisoare cu executare. În cazul celor trei oameni de fotbal, pedepsele ar urma să se transforme în plusuri adăugate la pedepsele pe care le mai au de executate din Dosarul Transferurilor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version