Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au decis mutarea afaceristului Cristian Borcea din Arestul Central al Poliţiei Capitalei la spitalul Penitenciarului Jilava.

sursa foto fanatik.ro
sursa foto fanatikro

Condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Borcea a petrecut o mare parte din perioada de detenţie la Penitenciarul Poarta Albă.

Totuşi, din cauza unor probleme cu inima, Borcea a fost internat săptămâna trecută, pentru mai multe zile, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

În cele din urmă, medicii au stabilit că Borcea nu are nevoie de intervenţie chirurgicală astfel că afaceristul a revenit în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Borcea a cerut să fie mutat din nou la Penitenciarul Poarta Albă, însă reprezentanţii Poliţiei Capitalei i-au refuzat solicitarea. În schimb, aceştia au decis ca Borcea să fie mutat la spitalul Penitenciarului Jilava.

Asta pentru că afaceristul este implicat, în continuare, în dosarul “Terceanu”, fiind acuzat că, alături de Ioan şi Victor Becali, au mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, ca aceasta să-i achite în prima instanţă în Dosarul Transferurilor.

Borcea a fost audiat, marţi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul “Terceanu” şi s-a stabilit ca afaceristul să rămână la Jilava în cazul în care va fi nevoie de o nouă audiere a sa.

Totuşi, Borcea va sta la spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supravegheat medical din cauza problemelor avute la inimă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version