Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bacău anunţă plasarea sub control judiciar, pe cauţiune, a deputatului Lucian Manuel Ciubotaru.

sursa foto dezvaluitorul.ro
sursa foto dezvaluitorul.ro

Acesta este acuzat de complicitate la trafic de influenţă, respectiv că a acceptat să fie intermediar într-o afacere în care unul dintre colegii săi de partid încerca să-şi scoată nevinovat un apropiat acuzat că a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, Ciubotaru, bun prieten cu Marcel Bădără, medic legist în cadrul Serviciului de Medicină Legală din Bacău, i-a solicitat acestuia ajutorul în problemă, iar Bădără a acceptat să intervină pe lângă angajaţi ai SML Bacău.

Bădără, pus şi el sub control judiciar pe cauţiune pentru trafic de influenţă, a solicitat 1.000 de euro şi a primit de la Ciubotaru suma de 4.500 de lei.

Ciubotaru trebuie să achite 10.000 de lei, în termen de cinci zile, pentru a evita plasarea în arest preventiv, în timp ce Bădără trebuie să achite suma de 5.000 de lei, tot în termen de cinci zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version