Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a aflat miercuri la Parchetul General că este suspect într-un dosar deschis în urma plângerii penale depuse de jurista Inspectoratului de Poliție Argeș, pentru agresiune verbală.


„Mi-a făcut plângere penală că am amenințat-o”, a declarat Rădulescu la ieșirea din sediul PÎCCJ, unde fusese chemat pentru a fi audiat ca martor.

El a susținut că este o „scorneală ordinară”, deoarece nu o cunoaște pe această femeie: „Nu am văzut-o în viața mea niciodată, nu o cunosc pe această individă”.

„Am calitatea de suspect”, a spus el, adăugând că va face și el plângere penală pentru „calomnie și intimidarea martorilor”.

El a făcut-o pe reclamantă „nesimțită”.

„O fac și nesimțită. E o nesimțită, daca una cu șapte clase mă face “deputatul Mitralieră” înseamnă că e o nesimțită”, a mai spus Rădulescu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care i-a amenințat pe protestatarii #rezist că vine cu mitraliera de acasă și îi împușcă, este deja condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, iar în prezent judecat pentru deținerea ilegală a mitralierei cu pricina. În caz că va fi condamnat, el va merge la închisoare, deoarece nu mai poate lua vreo pedeapsă cu suspendare.

Rădulescu a depus însă la Camera Deputaților și la Senat mai multe proiecte legislative de modificare a Codurilor penale, 4 dintre aceste inițiative fiind adoptate tacit de Camera Deputaților. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version