Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră sâmbătă la vot final / Cazanciuc: „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Magistrații CAB au respins definitiv contestațiile lui Gabriel Oprea / El va fi judecat pentru ucidere din culpă / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / Olanda impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

DIICOT: Directorul Ambulanței Caraș-Severin și-a pus subalternii să-i urmărească fosta iubită

Adrian Truică, directorul Serviciului Județean Ambulanță Caraș-Severin, este cercetat de procurorii DIICOT, după ce și-a pus trei subalterni să o urmărească prin oraș pe fosta iubită, pe care a șantajat-o și amenințat-o că face publice fotografii indecente cu ea, pentru a obține custodia copilului, iar în plus, l-a sunat pe șeful acestea ca să o dea afară de la serviciu.

 
Prcrori DIICOT au făcut, miercuri, patru percheziţii în Caransebes, în Reşiţa, la sediul Serviciului de Ambulanță, și în comuna Buchin, pentru destructurarea unui grup infracţional suspectat de șantaj, coordonat de către directorul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și din care mai fac parte 4 persoane, dintre care trei sunt angajate la Ambulanță.
 
Procurorii spun că, începând din luna februarie, medicul Adrian Truică și-ar fi amenințat și constrâns fosta iubită, pentru a o determina să reia relația.
 
În luna martie, el a amenințat-o prin mesaje, spunându-i că are filmări cu ea dezbrăcată, într-o cameră de hotel din Băile Herculane, și că o poate face de rușine cu aceste imagini.
 
Tot în luna martie, directorul de la Ambulanță l-ar fi sunat pe fostul soț al femeii, spunându-i că are imagini cu ea dezbrăcată și că dacă dorește le poate folosi pentru a obține custodia fiului lor.
 
De asemenea, în luna iunie bărbatul i-a dat fostei iubite mesaje în care o amenința că o va lăsa fără serviciu și că îi va trimite controale pentru a fi dată afară.
 
În 24 august, femeia a fost oprită în trafic de către un suspect, care i-a tăiat calea cu mașina. El a chemat în sprijin un alt bărbat, după care i-ar fi spus femeii că de data aceasta nu o mai iartă, că a păsuit-o destul și că are relații suficiente astfel cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă.
 
Ulterior, el l-a sunat pe șeful femeii, cerându-i să îi desfacă acesteia contractul de muncă și făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă, potrivit DIICOT.
 
20 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv