Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, confruntat cu denunțătorul

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, s-a prezentat, marți, în fața procurorilor DNA, pentru a fi confruntat cu denunțătorul care i-a dat mită.

Adrian Ionel

Este vorba despre dosarul de corupție în care Adrian Ionel a fost plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, în cazul unei achiziții de echipamente medicale pentru pandemia Covid-19.

La ieșirea din sediul DNA, Adrian Ionel a declarat: „Am spus din nou că sunt nevinovat. Această probă este la cererea noastră”.

Adrian Ionel este acuzat că ar fi cerut mită de 760.000 de euro de la o firmă, pentru un contract de achiziție a unor măști și combinezoane neconforme. 

Procurorii susțin că în martie, aprilie, la debutul pandemiei, și în plină stare de urgență, directorul Unifarm ar fi cerut mită reprezentanților unei firme, 760 de mii de euro, ca să accepte achiziția de măști și combinezoane neconforme, aproape 3 milioane de măști și 260 de mii de combinezoane, importate din Turcia. procurorii susțin că măștile erau neconforme și de aceea ar fi cerut mită.

Directorul suspendat al Unifarm susține că nu este adevărat și își va dovedi nevinovăția, a transmis pentru Telejurnal Alex Costache.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv