Înalta Curte de Casație și Justiție NU se dezminte când vine vorba de foști înalți demnitari de stat: îi condamnă greu în primă instanță!
Magistrații ÎCCJ amână pentru a cincea oară decizia în Dosarul Rovinari-Turceni în care fostul prim-ministru Victor Ponta este acuzat de corupție alături de prietenul său de ilegalități Dan Coman Șova.
Judecătorii ÎCCJ și-au mai acordat un răgaz de gândire până pe 10 mai.

Informații detaliate aici…

Momentul adevărului în dosarul “Turceni-Rovinari”

Victor Ponta este acuzat de comiterea a 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani.

Dan Șova este acuzat de comiterea a 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală, în formă continuată, trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu și spălare de bani.

Ponta și Șova – coechipieri de infracțiuni

Laurențiu Dan Ciurel este acuzat de comiterea a trei infracțiuni de abuz în serviciu, dintre care una în formă continuată, iar Dumitru Cristea este acuzat de comiterea a cinci infracțiuni de abuz în serviciu.

În dosar mai este implicat și Laurențiu Octavian Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, acuzat de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu.

Laurențiu Dan Ciurel
author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version