Condamnatul penal Liviu Dragnea s-a îmbrăcat luni, înainte de a merge la pușcărie, cu o cămașă în dungi, amintind de vechea zeghe. 

sursă foto Digi 24

 

Liderul PSD a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul “Bombonica”.

El a încercat o manevră înainte de a pleca de acasă, din garajul locuinței sale ieșind mai întâi o mașină cu geamuri fumurii și un paravan între șofer și bancheta din spate, iar jurnaliștii au crezut că se află în ea, astfel că au pornit în urmărire.

După circa un sfert de oră, o altă mașină – o Dacie Duster neagră, în care se aflau și 3 polițiști – unul pe bancheta din față iar ceilalți doi, în stânga și dreapta condamnatului penal.

Nu știm dacă manevra a fost gândită de liderul PSD sau de polițiștii trimiși de pupila sa, Carmen Dan, ministrul Internelor. Cert este însă că Dragnea a avut regim preferențial, spre deosebire de alți condamnați, care sunt aduși la penitenciar cu mașini obișnuite ale Poliției.

Până la urmă, liderul PSD nu a putut evita să fie fotografiat în mașină, când a ajuns la Penienciarul Rahova. 

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version