Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare anunţă reţinerea pentru 24 de ore a lui Răzvan Rentea.

sursa foto jurnaldinromania.ro

Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat, fiind considerat principalul suspect din cazul care a înspăimântat o comunitate întreagă.

Vinerea trecută, părinţii lui Rentea şi bunica acestuia au fost ucişi cu sânge rece la domiciliul lor din comuna Apa. Iar Răzvan este considerat principalul suspect, anchetatorii susţinând că acesta s-a deplasat la faţa locului şi a căutat să se răzbune pe rudele sale după un plan prestabilit.

Mai întâi, Răzvan Rentea şi-a ucis tatăl şi bunica. Apoi, ştiind că tatăl său urma să o ia pe mama lui Răzvan dintr-o staţie de autobuz s-a deplasat cu maşina părintelui la locul respectiv.

Şi-a luat mama şi a mers cu ea până în spatele casei unde a atacat-o şi a ucis-o. La locul respectiv a şi fost găsit trupul neînsufleţit al femeii, alături de poşetă şi pungile cu cumpărături.

Răzvan Rentea a fost ridicat de procurori în cursul zilei de marţi, chiar în momentul în care participa la înmormântarea rudelor. Bărbatul se declară nevinovat şi aruncă vina pe un posibil jefuitor, dar anchetatorii elimină această variantă în condiţiile în care în poşeta mamei lui Răzvan Rentea a fost descoperită o importantă sumă de bani.

Pe de altă parte, anchetatorii susţin că în comună există mai multe camere de supraveghere şi au fost preluate imagini care confirmă scenariul imaginat de ei despre modul în care a acţionat criminalul.

Răzvan Rentea urmează să fie prezentat miercuri magistraţilor de la Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version