Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Frații interlopului Emi Pian și încă un membru al clanului Duduienilor, arestați preventiv

 
Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, Vasile Duduianu, zis Graţian Pian, şi Laurenţiu Duduianu, zis Ciprian Pian, au fost arestați preventiv, joi, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În acelaşi dosar, a fost arestat preventiv şi un alt membru al clanului Duduianu.


Decizia Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, însă cei trei vor fi duşi în arest.

Cei trei membri ai clanului Duduianu sunt acuzaţi că au încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a înjunghiat pe Emi Pian.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal marțea trecută, iar principalul suspect, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, a fost arestat preventiv câteva zile mai târziu.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei transmis miercuri. 

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv