Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Imunitatea lui Chesnoiu, ridicată de Camera Deputaților; va fi cercetat de DNA

Imunitatea parlamentară i-a fost ridicată lui Adrian Chesnoiu la solicitarea DNA, marți, de Camera Deputaţilor.

Au fost înregistrate 251 de voturi „pentru”şi 25 „împotrivă”, două fiind anulate. 

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, joia trecută, Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru efectuarea urmăririi penale faţă de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru abuz în serviciu.

Chesnoiu a demisionat.

Ministrul Chesnoiu a demisionat și s-a autosuspendat din PSD: DNA îl acuză de abuz în serviciu

Înainte de a fi numit ministru al Agriculturii, el a fost viceprimar la Caracal, în perioada 29.10.2020 – 22.12.2020, când a fost ales deputat pe listele PSD.

Până în urmă cu zece ani, Chesnoiu a fost ofițer de informații în serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cunoscut în vremea ceaușistă sub denumirea de „Doi și-un sfert” – de la UM 0215.

În CV-ului său postat pe site-ul Camerei Deputaților, Chesnoiu scrie că, între august 2005, după absolvirea Academiei de Poliție, și august 2011 a fost ofițer specialist în investigarea fraudelor, afaceri europene și anticorupţie în Ministerul de Interne, însă nu precizează serviciul sau direcția în care a lucrat ca ofițer.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv