Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Judecătoarea Camelia Bogdan a câștigat la CEDO procesul împotriva statului român

Judecătoarea Camelia Bogdan, care a fost exclusă din magistratură la câțiva ani după ce l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, a câștigat, marț procesul la CEDO împotriva statului român.

Potrivit deciziei publicate pe site-ul Curții Europene a Drepturilor Omului, în decizie se arată că statul român i-a încălcat dreptul la apărare Cameliei Bogda, atunci când CSM și Inspecția Judiciară au decis suspendarea ei din magistratură.

Concret, judecătoarea nu a avut o cale de atac efectivă împotriva deciziei de suspendare din funcție. Potrivit legii, Secția pentru Judecători este obligată să suspende din funcție magistratul față de care s-a dispus soluția excluderii.

 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv